La Regidoria de Festes valora positivament les patronals de 2019 a l’Alcúdia de Crespins

La regidora de festes Amparo Albalat valora positivament les festes de 2019 a l’Alcúdia de Crespins en declarar «han estat unes festes amb molta participació, el sopar de gala ha batut tots els records de participació amb vora 900 persones inscrites i el mateix es pot dir d’altres actes com les paelles o les disfresses amb una participació massiva que mostra la millor cara de la nostra gent» . D’altra banda Albalat s’ha mostrat oberta a «rebre totes els suggeriments possibles per a millorar les festes, anem a iniciar un període de reflexió, parlar amb totes les persones i col·lectius que vulguen aportar per tal de trobar noves maneres de potenciar les festes i millorar la convivència».

Albalat també ha volgut destacar el «gran treball que han fet moltes persones per a que totes i tots puguem gaudir de les festes. Les festeres i festers i les seues famílies i amics, la comissió de festes i la plantilla municipal han treballat de valent i han aconseguit unes grans festes sense incidents d’importància. Els únics problemes els ha donat la meteorologia que ens va obligar a traslladar alguns actes per les pluges.» La regidora ha mostrat també el seu agraïment al seu equip que li ha ajudat a traure endavant les primeres festes baix la seua responsabilitat «és un gran compromís i l’he pogut traure endavant gràcies a un gran equip que m’ha ajudat. També vull agrair públicament a l’anterior regidor i el seu equip tota la col·laboració i suport. Enguany teníem un repte important i l’hem tret endavant. Ara toca començar a preparar les de 2020 i intentar que siguen encara millors que les anteriors».

En aquest sentit Albalat ha avançat de cara a les properes festes «Tenim algunes propostes, les tractarem junt a les de la resta de la gent al Consell Municipal de Cultura per tal que siga un procés el més participatiu possible. Les festes han d’evolucionar junt al poble i les seues persones i hem d’intentar fer-les encara més inclusives, obertes i participatives. També han de ser més sostenibles en tots els sentits. Entre totes i tots hem de millorar les nostres festes i el poble ha de parlar, dir el que vol i aportar les seues propostes».

No hay comentarios

Dejar respuesta