La Primitiva Setabense celebra el seu aniversari amb un concert

La Societat Musical La Primitiva Setabense celebrarà el seu aniversari amb un concert en el Gran Teatre de Xàtiva aquest dissabte a les 19.30h. El concert està dedicat en aquesta ocasió a la memòria de dos músics de la societat que faltaren recentment María José Pérez Albert (flauta) i Filiberto Pelejero Conejero (trombó). La banda els dedicarà la primera de les obres que interpretarà.

La Jove Orquestra serà l’encarregada d’obrir el concert. Sota la direcció del seu titular, José Martínez Colomina, actuant com a solista el músic de la societat Pablo Guinart.
En la segona part la banda simfònica interpretarà, sota la direcció del seu titular, Paco Sánchez Roca, a més de la peça homenatge als músics que han faltat, l’obertura de la “Cavalleria lleugera” i una selecció dedicada a Charles Chaplin.

El concert, gràcies al conveni amb la regidoria del Gran Teatre, és d’entrada gratuïta amb invitació que es pot arreplegar en la secretaria de la Societat, en la Casa de la Cultura i en la Casa de la Joventut.

Si el passat any la Societat va destacar el paper de l’Agrupació de Cecilianas i de la dona ceciliana, en aquesta ocasió, s’inicia un any que va a estar dedicat a aquells que han sigut directors de la seua banda i els seus directors honorífics.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 − tres =