La Policia Nacional de Xàtiva celebra el Dia dels seus patrons els Àngels Custodis

Hui s’ha celebrat l’acte amb motiu de la festivitat dels Àngels Custodis, on ha intervingut el nou Inspector en Cap Ricardo González Bermejo

Xàtiva, 2 d’octubrede 2023.- La Policia Nacional ha celebrat aquest dilluns a la Casa de Cultura la festivitat dels Àngels Custodis, en un acte institucional al qual han acudit entre d’altres l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, l’Inspector en Cap de la Policia Nacional de Xàtiva Ricardo González Bermejo, el Capità de la Guàrdia Civil de Xàtiva Pedro Rafael Plaza Olivares, el Comissari de la Policia Local de Xàtiva Antonio Collado i part de la corporació municipal.

Durant l’acte s’han atorgat una sèrie de reconeixements per part de la Comissaria de la Policia Nacional de Xàtiva. L’empresa Clivadent ha sigut reconeguda per la seua estreta col·laboració amb la comissaria, mentre que també han rebut un reconeixement pels seus mèrits professionals l’agent de la Policia Local de Xàtiva Don José Luis Gomar Ramírez; i els Policies Nacionals pertanyents al grup de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Xàtiva Adrián Espí Revert i Francisco Part Adam.

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha donat la benvinguda al nou inspector en cap de la comissaria de Xàtiva Ricardo González Bermejo, a qui li ha desitjat «que l’acollida haja sigut satisfactòria i que la relació, tant a nivell personal com laboral, siga tan estreta i afectuosa com ha sigut sempre amb els seus antecessors». Cerdà també ha volgut reconèixer el treball de la Policia Nacional manifestant que «tant la Policia Nacional com la resta de cossos i forces de Seguretat de l’Estat són els principals garants del lliure exercici de les llibertats públiques i drets de totes i tots els ciutadans, necessaris per assegurar una convivència pacífica i el respecte a la Llei».

Per la seua part, l’Inspector en Cap de la Policia Nacional, Ricardo González Bermejo, ha destacat que «la professionalitat dels 75 homes i dones que conformen la Comissaria de la Policia Nacional de Xàtiva està aconseguint que aquesta ciutat veja reduïda la seua taxa de criminalitat en un 6% en el que portem d’any». González Bermejo ha afegit que «s’han resolt un 60% de les investigacions respecte a les infraccions penals denunciades, xifra realment notable». El Comissari en Cap ha afirmat que «sense cap gènere de dubtes Xàtiva és hui una ciutat més segura, en la qual els seus habitants i les persones que la visiten poden gaudir dels seus encants de forma pacífica».

El màxim responsable de la Policia Nacional a la ciutat també ha afirmat que «el repte per a aquesta comissaria és que Xàtiva siga un referent en matèria de seguretat, i per això hem d’encaminar-nos a l’excel·lència en la nostra tasca. Però aquest camí no tindria sentit sense l’excel·lent coordinació amb l’Ajuntament i amb la resta de cossos i forces de seguretat existents a la ciutat».

No hay comentarios

Dejar respuesta