La Policia Local de l’Alcúdia de Crespins salva la vida d’un veí després de realitzar-li una reanimació cardiopulmonar

Els fets van ocórrer dissabte quan dos agents municipals van ser requerits per part del Centre de Coordinació d’Emergències (112)

La Policia Local de l’Alcúdia de Crespins va salvar la vida, dissabte passat, a un veí del poble després de realitzar-li una reanimació cardiopulmonar al seu domicili i per la qual cosa els dos agents que van participar en la intervenció rebran una felicitació pública a títol individual en la pròxima sessió plenària.

Els fets, segons han explicat des de la policia, van ocórrer dissabte quan dos agents municipals van ser requerits per part del Centre de Coordinació d’Emergències (112) perquè es personaren amb caràcter d’urgència en un domicili de la població a causa de l’esvaïment d’una persona d’avançada edat que sofria greus problemes respiratoris i que pel que sembla no responia a cap estímul.

Els agents que van arribar de seguida van observar a un home d’avançada edat immòbil en el sòl, pàl·lid i sense constants vitals que es trobava acompanyat per dos familiars que tractaven de reanimar-lo.

Una vegada comprovat que l’home no respirava i mancava de pols, un dels agents va començar a realitzar la reanimació cardiopulmonar (RCP) fins que va aconseguir reanimar-lo. No obstant això, immediatament va entrar, de nou, en parada en tenir serioses dificultats per a respirar. Per això, es va iniciar novament la RCP, mentre que la seua companya preparava el desfibril·lador semiautomàtic (DESA) que porta el vehicle policial per si era necessari utilitzar-lo.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve − tres =