La Policia Local de l’Alcúdia de Crespins participa en un curs d’intervenció de vehicles

La Regidoria de Seguretat Ciutadana contínua amb el seu objectiu de promoure i potenciar la formació dels seus efectius policials

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins continua amb el seu objectiu de promoure i potenciar plans de formació contínua dels seus efectius policials per a garantir un bon servei a la ciutadania i millorar la professionalització del cos policial.

En aquest sentit, la Policia Local de l’Alcúdia de Crespins es va desplaçar fa dues setmanes a la localitat de Saix a la província d’Alacant per a formar part en un curs d’intervenció en vehicles. El curs va tractar de la importància en la seguretat dels mateixos agents, així com en la importància de complir els protocols d’actuació en la parada i intervenció de vehicles.

El curs va comptar amb el suport dels Ajuntaments de l’Alcúdia de Crespins i d’Aielo de Malferit que van cedir diversos dels seus vehicles per a la realització d’aquesta formació.

Així mateix, durant el mes de desembre l’Ajuntament de la Policia Local participarà de dos cursos formatius més. D’una banda el de «Dispositius estàtics de Control» a l’hora de preparar controls de trànsit en vies públiques, i d’altra banda el de «Detecció de drogues en la conducció» que tindrà com a objectiu prevenir alguns delictes contra la seguretat viària.

D’aquesta manera, des de l’àrea de Seguretat, com ha afirmat el seu regidor, Pepe Garrigós, es compleix el compromís «d’augmentar la seguretat viària en el municipi, apostant per la millora de la pavimentació, senyalització de la calçada, el canvi i ubicació de senyalització vertical, així com de la pintura viària».

No hay comentarios

Dejar respuesta