La Policia de barri de Xàtiva atén més de 90 avisos sobre desperfectes en la via i mobiliari públic

En el primer mes de funcionament de la Policia de Barri, els agents van atendre més de 90 avisos sobre desperfectes en la via i mobiliari públic, pacificació del trànsit, seguretat ciutadana i altres qüestions.

Els treballs de pintura en el carrer les Santes, formen part de les actuacions de manteniment en entorns urbans. A més d’aquesta actuació hi ha unes altres recents, com el repintat del mur perimetral de la Glorieta José Espejo, finalitzat ahir, o la recent actuació de pintura viària i mobiliari urbà en el barri del Carmen. La posada en marxa del servei de Policia de Barri permet millorar l’atenció a aquestes xicotetes qüestions de manteniment, gràcies als comunicats que els agents que atenen el servei passen diàriament a la brigada.

Són treballs duts a terme per la mateixa Brigada Municipal. Aquests treballs es realitzen amb recursos propis de l’Ajuntament.

La unitat compta inicialment amb quatre agents repartits en quatre districtes de la ciutat

La unitat comptarà inicialment amb quatre agents inscrits, cadascun dels quals s’encarregarà d’un districte de la ciutat. Les zones s’han dividit en Barri Hort de Mora / Raval / la Bola; Barri Nord-oest (des de l’Eixample fins al CCX); Casc Antic amb l’eix Sant Pere / Sant Josep / Ànimes / Mercat; i Barri del Carmen / zona de la Murta, estenent-se fins a la font dels 25 dolls i Sant Antoni.

No hay comentarios

Dejar respuesta