La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Xàtiva demana aturar els desnonaments

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca es concentra enfront de Bankia, de la Plaça de la Bassa de Xàtiva amb pancartes reivindicatives contra els desnonament i han repartit pamflets informatius entre els vianants.

Aquesta acció d’avui forma part, d’una acció estatal contra Bankia, la PAH de Xàtiva s’ha manifestat per aturar els quatre casos de perill de desnonament a Xàtiva.

stop-desahuciosIvan Climent, un afectat de Rotglà i membre de la PAH, denuncia que aquestos quatre casos a Xàtiva, canvien tant les xifres pressupostades i els imposen lloguers socials que al cap i a la fi no ho són de «socials», degut a la alta quantia.

«Estem ací per demanar que açò canvie, no es pot tolerar», ha assegurat Climent. A més, la PAH continua amb les seues accions de solidaritat i lluita arreu del panorama valencià, com l’ajuda a una xica de Sueca a qui han fet fora, junt amb tota la seua família, el Banco Popular.

La PAH de Xàtiva compta amb uns 20 membres actius i un total de 40 afectats que reben ajuda directa o indirecta. Són molt actius a les xarxes socials, com Facebook, Twitter o Instagram on comuniquen totes les seues accions prèviament i també de les seues reunions on pot acudir qui estiga interessat en participar o en informar-se sobre la seua hipoteca.

stos-desahucios-2

No hay comentarios

Dejar respuesta