En la jornada d’ahir es va viure una nit molt llarga en la que fallers i artistes treballaren fins a altes hores de la matinada per tal de que els monuments lluïsquen a hores d’ara als carrers de Xàtiva.

falla.aspromivise-diaridigital.esEl dia va començar amb la visita de les Falleres Majors de la ciutat, Carla Sanchis i Teresa Aparicio, els membres de la Junta Local Fallera (JLLF), l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i membres de la corparció municipal, al Centre Ocupacional de la Costera per veure la cremà de la falla que els usuaris del centre han realitzat en les darreres setmanes.

Ja per la vesprada, al voltant de les cinc, les Falleres Majors de la ciutat acompanyades de les seues corts i juntament amb els membres de la JLF, visitaren els monuments per tal de seguir de molt a prop el seu muntatge.

IMG_3083Així mateix, cap a les set de la vesprada, l’Escola de Danses de Xàtiva, va iniciar un recorregut baix el títol ‘Vine a ballar les falles’ que partint des del Raval va visitar les falles de Sant Feliu, Espanyoleto, Tetuán i Verge del Carme, per tal d’amenitzar les tasques pròpies de la ‘Plantà’.

Ja més tranquils pel respir que ha donat el temps, els fallers de la ciutat afronten quatre dies intensos on la música, la pólvora, el colorit i la festa seran els grans protagonistes.

Foto portada Falla Raval: Artista Paco Roca

[g-gallery gid=”22541″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho − 7 =