La plaça del Mercat de Xàtiva s’il·luminarà per primera vegada durant les festes de Nadal

La Mesa de contractació adjudica el contracte d’il·luminació i serveis elèctrics per a la campanya nadalenca, que amplia el servei respecte a anys anteriors

L’Ajuntament de Xàtiva ampliarà durant aquestes festes de Nadal els espais de la ciutat amb il·luminació, i s’inclourà per primera vegada la Plaça del Mercat de la ciutat.

La Mesa de contractació de l’Ajuntament de Xàtiva ha adjudicat el contracte d’il·luminació i serveis elèctrics per a la campanya de Nadal i Reis 2020-2021, que realitzarà l’empresa Costera Electricitat SL amb una inversió de 69.931,95 euros, i amb el qual s’ampliarà el servei respecte a anys anteriors.

La il·luminació de la Plaça del Mercat serà la gran novetat d’aquesta campanya, emplaçament en que no s’havia actuat mai en aquest sentit degut a la celebració durant aquestes dates d’activitats com ara el Mercat Medieval, i que aquest any no es podran realitzar com a conseqüència de la pandèmia.

Aquest contracte servirà a més per a abastir d’il·luminació a les zones de l’Albereda Jaume I i a les zones comercials, els accessos a la ciutat i diversos edificis públics. Concretament, els espais que s’il·luminaran seran l’Albereda Jaume I i el Betlem municipal, la façana de l’Ajuntament, l’arbrat de la Nacional 340 d’accés a Xàtiva, la redona del Portal del Lleó, arbrat del Portal del Lleó i entrada per Novetlè, Font dels 25 dolls, arbre de Nadal en redona del carrer Beata Inés, base de la Policia Local de Bixquert i garlandes a l’Albereda, Avinguda de Selgas, pedanies, carrers comercials i estrella al Castell.

No hay comentarios

Dejar respuesta