L’Ajuntament de Xàtiva va presenter, en el matí d’ahir el projecte per a la coberta de la piscina pública municipal de la Ciutat de l’Esport.

Cal recordar que el projecte per a la construcció d’una coberta per a la piscina del Ciutat de l’Esport va resultar la proposta més votada per la població en el DecideiXàtiva 2017, amb 1.329 vots sobre un total d’uns 3.300. El pressupost de les obres ascendeix a un total de 952.640 € IVA inclòs, i es preveu un termini de 6 mesos per a l’execució de les mateixes.

roger-pedro-diaridigital.esEl projecte es basa en l’execució d’una coberta lleugera i retràctil, que, buscant la millor integració possible amb l’entorn de la piscina i especialment amb l’edificació de la coberta vermella, permeta el seu ús com piscina coberta i climatitzada durant l’època hivernal, sense condicionar en excés l’ús de la mateixa en el període estival amb la coberta recollida i comptant amb el màxim possible d’espai diàfan.

piscina cubiertaLa nova edificació a executar està constituïda per 3 blocs diferenciats: la perllongació de la coberta vermella actual, la coberta telescòpica automàtica de la piscina i un edifici d’instal·lacions. El primer bloc pretén donar continuïtat a l’actual coberta existent, emprant per a això els mateixos acabats i geometria d’aquesta.

roger-cerda-diaridigital.esL’alcalde Roger Cerdà ha manifestat que “complint amb el manament del procés de pressupostos participatius DecideiXàtiva, la coberta de la piscina serà una de les grans inversions de la legislatura. A més de la millora respecte a les instal·lacions esportives de la ciutat, la piscina coberta també obri noves possibilitats pel que fa a usos terapèutics. Amb aquesta actuació, salvem una de les grans mancances que tenia la Ciutat de l’Esport “. La previsió és, segons Cerdà, que les obres “comencen al setembre de 2018 i que la coberta siga una realitat el 2019, perquè la puguen gaudir tots els xativins”.

Per la seua banda, l’edil d’Esports, Pedro Aldavero, destaca també que gràcies a aquesta coberta, el Club Natació Xàtiva disposarà d’unes instal·lacions per entrenar en la seua pròpia ciutat.

piscina-cubierta-diaridigital.es-1

PISCINA-cubierta--diaridigital.es.2piscina cubierta

PISCINA-cubierta-2-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 + dos =