La PerimeTrail recapta 4.441 euros per a investigació sobre la síndrome de Rett

Membres del Club d’Esports de Muntanya Serra Vernissa lliuren un xec amb la recaptació als pares de la xiqueta afectada per la malaltia

Xàtiva; El Club d’Esports de Muntanya Trail Serra Vernissa ha fet lliurament de la recaptació de la quarta edició de la prova esportiva PerimeTrail, celebrada el passat 10 de març, a l’Associació Síndrome Rett. La quantitat recaptada ascendeix a 4.441 euros. A l’Ajuntament de Xàtiva, l’alcalde Roger Cerdà i el regidor d’Esports, Pedro Aldavero, han acompanyat a Emilio Vidal, en representació del Club d’Esports de Muntanya Trail Serra Vernissa, durant l’acte de lliurament a Vanessa i Paco, pares d’Ainhoa, la xiqueta afectada per aquesta malaltia.

La PerimeTrail és una cursa de muntanya que recorre molts dels paratges naturals destacats de la ciutat i part del centre històric. En la seua última edició, van participar prop de 750 atletes. Més de 100 voluntaris van ajudar en la seua organització, juntament amb efectius de Policia Local, serveis mèdics, protecció civil, animació, fotògrafs i fisioterapeutes. Nombroses empreses de la comarca van col·laborar en el patrocini de la prova.

Els 4.441 euros recaptats aniran destinats a la investigació de teràpies a la recerca d’una major esperança i qualitat de vida dels malalts de Síndrome de Rett. A més del que es recapta, des del club organitzador es destaca la importància de donar visibilitat a aquest tipus de malalties poc freqüents amb l’organització d’esdeveniments esportius com la PerimeTrail.

Des de l’Associació Espanyola de Síndrome de Rett mostren el seu agraïment per la solidaritat de la ciutadania de Xàtiva i els seus voltants, igual que el seu orgull per poder comptar amb el seu suport a aquest camí tan dur i desconegut.

No hay comentarios

Dejar respuesta