La penya motera AC Falla Ferroviària Xàtiva organitza la X Matinal Motera

La penya motera AC Falla Ferroviària Xàtiva ha organitzat, un any més, la tradicional matinal motera, que enguany esta dins del calendari Amics de la Moto. Es tracta d’un acte inclòs en la programació de la Fira d’Agost que es du a terme des de la comissió fallera de la Ferroviària de Xàtiva i que enguany arriba a la X edició.

La cita serà el proper 7 d’agost en l’estació d’autobusos de la ciutat de Xàtiva. La jornada arrancarà a les nou del matí amb una recepció de tots els moteros i inclourà esmorzar, una exhibició de Edu Rodríguez, una volta turística, discomòbil i animacions.

A més, els participants podran gaudir d’una exposició de vehicles antics i podran optar a diversos regals i premis que aportaran els comerços de la ciutat. Com a record de la seua participació els assistents també rebran una samarreta.


En Castellá:

La peña motera AC Falla Ferroviaria Xàtiva ha organizado, un año más, la tradicional matinal motera, que este año esta dentro del calendario Amigos de la Moto. Se trata de un acto incluido en la programación de la Feria de Agosto que se lleva a cabo desde la comisión fallera de la Ferroviaria de Xàtiva y que este año llega a la X edición.

La cita será el cercano 7 de agosto en la estación de autobuses de la ciudad de Xàtiva. La jornada arrancará a las nueve de la mañana con una recepción de todos los moteros e incluirá almorzar, una exhibición de Edu Rodríguez, una vuelta turística, discomòbil y animaciones.

Además, los participantes podrán disfrutar de una exposición de vehículos antiguos y podrán optar a varios regalos y premios que aportarán los comercios de la ciudad. Como recuerdo de su participación los asistentes también recibirán una camiseta.

cartel,l-matinal-ferroviaria

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 1 =