Totes les comissions falleres de Xàtiva van participar el diumenge en l’ofrena a la Mare de Déu, que, igual que el passat any, va tenir lloc dins de l’església de la Seu.

Es tracta d’un dels actes que més devoció desperta en el municipi. Fallers i falleres es van vestir amb les seues millors gales per a obsequiar a la patrona amb nombrosos rams i adorns florals. Les dones van tenir un protagonisme especial en aquesta jornada repleta d’ambient festiu. Cadascuna de les comissions va entrar dins de l’església per a portar les ofrenes, rams i adorns florals, on l’abat de Xàtiva, José Canet, els esperava amb il·lusió.
Ningú va voler perdre’s l’homenatge anual a la verge i tots van rendir honors a la Mare de Déu de la Seu, desfilant amb elegància des de la Albereda Jaume I fins a la plaça de la Seu.

Una Col·legiata repleta de fidels, fallers i falleres de les diferents comissions, esperaven a les màximes representants, Les Falleres Majors de Xàtiva, Andrea Torres i Nerea Serrano, que acompanyades per les seues Corts d’Honor i la Junta Local, tancaven la comitiva. Les màximes protagonistes van viure amb gran emoció aquest esdeveniment.


En Castellà:

Todas las comisiones falleras de Xàtiva participaron el domingo en la ofrenda a la Mare de Déu, que, al igual que el pasado año, tuvo lugar dentro de la iglesia de la Seu.

Se trata de uno de los actos que más devoción despierta en el municipio. Falleros y falleras se vistieron con sus mejores galas para obsequiar a la patrona con numerosos ramos y adornos florales. Las mujeres tuvieron un protagonismo especial en esta jornada repleta de ambiente festivo.
IMG_6331-w700-h467Cada una de las comisiones entró dentro de la iglesia para llevar las ofrendas, ramos y adornos florales, donde el abad de Xàtiva, José Canet, los esperaba con ilusión.
Nadie quiso perderse el homenaje anual a la virgen y todos rindieron honores a la Mare de Déu de la Seu, desfilando con elegancia desde la Albereda Jaume I hasta la plaza de la Seu.

Una Colegiata repleta de fieles, falleros y falleras de las distintas comisiones, esperaban a las máximas representantes, Las Falleras Mayores de Xàtiva, Andrea Torres y Nerea Serrano, que acompañadas por sus Cortes de Honor y la Junta Local, cerraban la comitiva. Las máximas protagonistas vivieron con gran emoción este acontecimiento.

No hay comentarios

Dejar respuesta