Juan Fernando López renova el seu càrrec de Secretari General de l’Agrupació Socialista de la Llosa de Ranes

A l’assemblea de militants, a la que va assistir també el Secretari d’Organització de la Comarca (Jose Luis Juárez) i un dels membres de la Secretària d’Organització de la Província (Vicent Vercher), es van votar dues llistes conformades per 5 militants cadascuna.

D’un total de 15 militants, segons cens oficial remés des de la Secretària d’Organització Federal van assistir a l’assemblea 13 militants que van depositar el seu vot.

Juan Fernando va obtindre 9 vots, mentre que l’altre candidat, Adrián Ortiz, va obtindre 4.

Així, doncs, els 5 membres de la nova executiva local, que conformaven la llista presentada per Juan Fernando, ocuparan els següents càrrecs: Secretaria General, Juan Fernando López Agustí; Secretaria d’organització,Maria Teresa Alba Vercher; Secretaria de política municipal, Ramón Climent López; Secretaria d’Igualtat i joventut, Josefina García Granero; Presidència, Vicent Perales Mateu. Així doncs, Juan Fenando, a més de Secretari General de l’Agrupació de la Llosa de Ranes, passa a formar part, a més a més, del Comité Comarcal i del Comité Provincial.

En altre ordre de coses, des d’aquesta candidatura expliquen que “vistes les afirmacions fetes per Adrian Ortíz tendents a menyscabar la imatge de la nostra agrupació, afirmant que hem «expulsat» a militants que haurien recolzat la seua candidatura, l’Executiva Local de l’Agrupació Socialista de la Llosa de Ranes es veu obligada a desmentir les afirmacions fetes per esta persona que són falses i buides de fonament jurídic”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × uno =