La nova ruta del nou servei de bus urbà de Xàtiva ja està en marxa

S’amplien a 15 les parades del servei regular i també hi ha un servei al Centre Comercial i les zones comercials i esportives els caps de setmana de vesprada

Xàtiva,6 djuny de 2023.- Amb l’inici del mes de juny ha començat el servei del nou contracte de bus urbà, el qual amplia el nombre de parades i habilita una nova línia cap a les zones comercials dels polígons industrials durant els caps de setmana.

El servei regular, que es presta durant els matins de dilluns a divendres, compta amb una quinzena de parades i arribada a l’Hospital Lluís Alcanyís. El servei s’inicia a les 7:30 hores des del carrer Cosmògraf Ramírez i finalitza a l’Hospital Lluís Alcanyís a les 15:18 hores, realitzant un total de 15 voltes amb un recorregut circular de 8,89 kilòmetres. La ruta és la següent: Cosmògraf Ramírez 14, Acadèmic Maravall – Avda. Murta, Maulets – Plaça País Valencià, Pare Claret – Pintor Guiteras, Estació Renfe, Centre de Salut de Xàtiva, Professor Sanchis Guarner 5, Plaça Xerea (nova), CEIP Martínez Bellver (nova), Centre d’Especialitats de l’Espanyoleto, Albereda Jaume I 18, Font del Lleó, Avda. Selgas 2, Avda. La Ribera 2 i Hospital Lluís Alcanyís. La freqüència de pas serà d’entre 26 i 45 minuts, dependent de l’hora de la ruta i de l’adaptació de l’horari als torns de l’hospital.

A més a més, des d’ara també s’ha habilitat una segona línia de bus que prestarà servei els divendres, dissabtes i vespres de festius en horari de vesprada, la qual permetrà aplegar fins a les principals àrees comercials i esportives situades als polígons industrials. El seu recorregut s’inicia a l’Albereda Jaume I i aplega fins al Centre Comercial Plaza Mayor connectant al llarg del seu recorregut altres àrees com el Poliesportiu Les Pereres, l’skatepark o el Family Cash. El servei s’iniciarà a les 16 hores i finalitzarà al voltant de les 22 hores, realitzant el recorregut 11 vegades al dia amb una durada d’uns 30 minuts per viatge d’anada i tornada.

Cal recordar que el preu dels bitllets s’ha reduït un 30%, amb un cost actual de 1 euro per viatge, mentre que el bitllet de les persones jubilades serà de 0,85 cèntims i l’abonament de 10 viatges costarà 8,5 euros. El servei és gratuït per als xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys.

Continua el bus al Castell diumenges i festius

El servei també aglutina el bus llançadora que connecta el Castell amb la Plaça de l’Espanyoleto els diumenges i festius des de les 10 fins a les 15 hores i des de les 16h fins a l’hora de tancament del Castell de Xàtiva. La freqüència serà d’uns 20 minuts i es realitzarà una parada a l’altura de l’ermita de Sant Josep a sol·licitud del passatger/a.

No hay comentarios

Dejar respuesta