Hinojosa inverteix 30 milions d’euros en la seua planta de Xàtiva

• La inversió millorarà el servei als seus clients agilitzant els temps de lliurament i anticipant-se a la demanda

• La instal·lació d’una nova màquina onduladora, primera que existirà en el mercat espanyol amb les seues característiques tècniques, consolida a Hinojosa en la seua estratègia d’innovació tecnològica

• La construcció de dues naus al voltant de l’actual planta de més de 20.000 m², els treballs en urbanització externa i interna i la creació d’una zona verda completen el projecte

Hinojosa Embalatge Group continua creixent i ampliant la seua capacitat productiva amb el focus sempre posat a millorar el servei als seus clients. En aquesta ocasió, la companyia anuncia una ampliació de la seua planta situada en Xàtiva a través d’una inversió de 30 milions d’euros per al desenvolupament d’un projecte que finalitzarà al setembre de 2024.

Aquestes noves instal·lacions suposaran, a més de més superfície productiva per a la planta i una sèrie de treballs en urbanització, una novetat molt important: la incorporació d’una nova màquina onduladora que serà la primera que existirà en el mercat espanyol amb les seues característiques tècniques. Aquesta màquina, dotarà a la planta valenciana d’una alta capacitat productiva per a escometre el futur pla de creixement i la consolidarà com el referent nacional en el sector de l’embalatge sostenible.

La innovació tecnològica és un dels pilars de l’estratègia global d’Hinojosa. Amb aquesta important inversió, la companyia tornarà a ser pionera en el sector, en aquest cas, adquirint la maquinària més capdavantera per a assegurar la màxima agilitat en el lliurament dels seus productes, anticipant-se a la demanda dels seus clients.

La partida d’inversió destinada a aquesta ampliació es completa amb la construcció de dues noves naus al voltant de l’actual. La primera, que es preveu que estiga finalitzada aquest estiu, tindrà una superfície de 7.500 m² i es destinarà a emmagatzemar producte acabat, la qual cosa suposarà un gran avantatge competitiu davant els imprevistos de la demanda. La segona nau, que es desenvoluparà durant 2024 en la zona nord i oest de la planta, tindrà 15.000 m² i en ella s’instal·larà la màquina onduladora per a incrementar la capacitat de producció de la planta.

A més d’aquestes millores, Hinojosa anuncia que la inversió es completarà amb importants treballs d’urbanització interior i exterior de les noves plantes. Aquesta intervenció suposarà la instal·lació de diferents elements per a aconseguir un impacte positiu en l’entorn. D’una banda, vials, rotondes i il·luminació al voltant dels edificis, que es convertiran en un parc solar i, per un altre, la creació d’una zona verda de 10.000 m² destinada a ús públic.

Sobre Hinojosa Embalatge Group
Hinojosa és una companyia líder en el disseny i la fabricació de solucions sostenibles d’embalatge. Amb més de 75 anys d’història, el seu model es basa en els principis de l’economia circular.

Gràcies a la innovació permanent, l’orientació al client i la cerca de l’excel·lència, el grup no ha deixat de créixer, experimentant un important impuls en els últims anys amb la seua aposta per la internacionalització. Hui compta amb 2.500 empleats i 19 plantes de producció situades a Espanya, Portugal i França, conjuminant la fortalesa d’un grup global amb la proximitat al territori. La companyia va tancar 2022 amb una facturació de 820 milions d’euros, un 27% superior respecte a la de 2021.

L’obstinació -i acompliment- d’Hinojosa és generar impacte positiu allí on opera, contribuint a un major benestar comú. Perquè no sols es tracta de fabricar el millor envàs, sinó de cuidar tot el que li envolta.

No hay comentarios

Dejar respuesta