La nova directiva de la UD Canals té el primer encontre amb l’alcalde i el regidor d’Esports

Hui ha tingut lloc, al despatx d’Alcaldia, una reunió en la qual la nova directiva de la UD Canals s’ha presentat a l’Alcalde de Canals i al Regidor d’Esports.

Antonio Giménez Morera, actual president de la UD Canals, ha volgut traslladar a l’alcalde de Canals, Ricardo Requena, i al regidor d’Esports, José Ramón Garrido, la il·lusió que la nova directiva té amb els bons resultats esportius de l’actual plantilla, esperant que el primer equip aconseguisca retornar a la categoria de Preferent del Futbol Autonòmic.

A banda del projecte esportiu que pretenen aplicr per al futur més immediat de la UD Canals, els representants del Club, Morera, Cháfer i Simón, també han volgut preguntar per la situació en la qual es troba el camp del Quatre Camins, el conveni amb la FFCV i el resultat de les reunions entre l’Administració Local la Federació de Futbol. Garrido els ha traslladat que, a hores d’ara, ens trobem a l’espera que la FFCV ens comunique si van a fer front a la reparació o substitució de la gespa artificial, complint així amb el que assenyala el conveni de 2008. Morera ha indicat que des del Club també han sol·licitat una audiència amb el president de la Federació Valenciana, Salvador Gomar.

Per a finalitzar, Requena els ha traslladat el suport i l’ànim en aquest nou projecte i etapa que van a mamprendre al capdavant de l’històric club de futbol local.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho + 11 =