La monologuista Carol Tomàs actuarà al Circuit Cafè Teatre d’Ontinyent

La monologuista Carol Tomàs actuarà aquest divendres a les 23:00 hores al pub Irish Kells d’Ontinyent.


Es tracta d’una actuació emmarcada al II Circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”, una iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament i Caixa Ontinyent, de la que el regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “té com a principal objectiu augmentar l’oferta d’oci per als universitaris i potenciar la imatge d’Ontinyent com a ciutat universitària, tot i que els espectacles estan a l’abast de tots i totes, acostant el teatre a la ciutadania fora dels recintes culturals”, destacava.

Carol Tomàs substitueïx Carol Maldonado, que per motius personals no pot assistir a l’actuació. Carol Tomás és una actriu i monologuista valenciana que porta 5 anys passejant la seua comèdia fresca i propera per tota Espanya. Després de tot aquest temps ha aconseguit ser una de les “Churris del Neng” en el programa de Buenafuente. Es va alçar amb el premi a còmica revelació en l’ultim concurs nacional realitzat en la mítica sala Opera de València. Va participar amb el seu espectacle “No Sense el Meu Gat” en el “Talent Xou” de tele 5 “Tu Si Que Vales” aconseguint les semifinals. Actualment compagina les seues actuacions amb la ràdio, presentant i dirigint el magazine diari “Comikaces”.

Després d’haver acollit també les actuacions de “Carlitos”, Ferran Gadea, Diego Varea, El Nati o Robe Mollà, i amb esta actuació, només quedarà per davant l’actuació del televisiu Eugeni Alemany el proper 4 de maig com a cloenda a la programació del II Circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”.

No hay comentarios

Dejar respuesta