La Mesa de Contractació proposa el projecte «Solsticis i Equinoccis» per al Centre de Dia de la Font

La mesa de contractació, reunida ahir, ha proposat com a adjudicatària del contracte de prestació de serveis consistents en la redacció dels projectes tècnics, bàsic i d’execució i direcció d’obra per a la construcció del Centre de Dia de la Font de la Figuera la proposta amb lema «Solsticis i Equinoccis», la qual ha aconseguit major puntuació entre 9 propostes presentades.

Una innovadora proposta que reuneix tots els aspectes de funcionalitat pensats des del Govern Municipal i que va més enllà, amb un projecte que fins i tot afavorirà l’entrada de llum, tenint en compte les estacions de l’any, així com l’estalvi energètic de l’edifici.
A més, els espais de les sales de descans, rehabilitació, gimnàs, sala polivalent i el menjador exploten la idea de flexibilitat. Funcionalment, permeten unir unes sales amb altres, augmentant les possibilitats d’ús del centre.

La proposta ha estat la millor valorada en l’apartat «Anàlisi i Valoració» dels projectes presentats per a l’Adjudicació de la Redacció del Projecte i Direcció Tècnica del Centre de Dia i la segona millor oferta econòmica. El següent pas és que les persones responsables d’aquesta proposta presenten la documentació pertinent i que la Junta de Govern adjudique el projecte. Després, han de disposar d’un màxim de 3 mesos per a la redacció del projecte definitiu, un vegada aprovat i supervisat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclosos. Una vegada superat aquest tràmit, l’ajuntament traurà a licitació l’obra del Centre de Dia.

Amb una inversió d’1.322.856 euros dotats per la Diputació de València per a la construcció d’aquest espai, es preveu que albergue unes 40 places. Així, els veïns de la Font de la Figuera i de les poblacions properes, han de disposar d’un espai digne, pensat per al desenvolupament de les seues habilitats, en edats avançades.

No hay comentarios

Dejar respuesta