La Marxa Senderista “Annauir Solidari” es consolida amb la seua III edició

Dissabte 1 de setembre a les 18:30 va tindre lloc la III Marxa Senderista “Annauir Solidari” organitzada per la regidoria de Sanitat, la comissió de festers d’Annauir i el Centre Excursionista de Xàtiva.

De la mateixa manera que a l’edició passada, per poder participar en aquesta cursa no competitiva calia adquirir un tiquet solidari de 4 euros que ha anat a benefici d’AXEM13, l’associació contra l’esclerosi múltiple, i que incloïa rifa, samarreta, aigua i fruita.
La marxa, que es va iniciar i va finalitzar a Annauir, es va fer per un recorregut de vora 7 quilòmetres per camins principalment rurals que van poder completar públic de totes les edats i persones amb diversitat funcional, i es varen realitzar diverses parades per contemplar i explicar la història d’alguns paratges de dins del recorregut.

En finalitzar la Marxa, els participants es van poder refrescar a la piscina municipal d’Annauir que, especialment per a l’ocasió, va estar oberta fins les 21:30h. En acabar, es va celebrar el sopar.

La regidora de Prestacions Sanitàries, Cristina Súñer, ha manifestat que “Ens complau impulsar i col·laborar amb aquestes iniciatives que, a banda de contribuir a fomentar els hàbits saludables de la nostra societat, tenen una vessant solidaria que, en aquest cas, es destinarà a la investigació per millorar la qualitat de vida de persones afectades d’Esclerosi Múltiple, 46.000 al País Valencià.”

Els organitzadors, que han contat al voltant de 350 participants i vora 500 tiquets venuts, s’han mostrat molt satisfets amb el resultat d’aquesta edició i aprofiten per encoratjar la ciutadania a participar en aquesta iniciativa que tants beneficis els pot aportar tant a nivell personal com per a la societat en conjunt.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × cuatro =