La Mancomunitat subvencionarà un autobús per a participar a la manifestació del 8 de març a Xàtiva

Durant els dies previs s’estan celebrant xerrades en les que es donaran a conèixer els motius que han motivat la vaga

La MancomunitatLa Mancomunitat de Municipis de la Costera-Canal subvencionarà autobusos per tal de que tota aquella persona interessada puga participar als actes reivindicatius que amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, es celebren a Xàtiva entre els que destaca una manifestació per la vesprada.

La presidenta de l’entitat, Mª José Tortosa, ha explicat que “es tracta d’una iniciativa consensuada pels partits polític que formen part de la Mancomunitat amb la finalitat de visibilitzar la jornada del 8 de Març de manera unida possibilitant que gent de totes les edats puga participar a la manifestació que es celebrarà a Xàtiva”.

Així, l’autobús eixirà a les 17:00h des de la Font de la Figuera i anirà parant als pobles que hagen sol·licitat aquest servei.

D’altra banda, els dies previs al 8 de Març, representants d’associacions feministes de la comarca estan oferint xerrades als diferents municipis amb l’objectiu d’explicar els motius que han motivat la vaga així com per a mobilitzar als veïns per tal de que participen als diferents actes programats amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

No hay comentarios

Dejar respuesta