La Mancomunitat la Costera-Canal estarà present a les Falles de Xàtiva

El president de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Roberto Granero, després de reunir-se amb el president de la JLF de Xàtiva, Jesús González, ha arribat a un acord per tal de col·laborar amb les falles de Xàtiva. D’aquesta manera, des de l’entitat comarcal es lliurarà un distintiu a cada comissió xativina per tal de que estiga visible del 15 al 19 de març als monuments grans.

Els fallers i el públic en general podran fer-se fotografies en les que aparega part del monument i el distintiu de la Mancomunitat. Seguidament hauran de enviar-les al Facebook de la Mancomunitat indicant nom, telèfon i el nom de la falla en la que s’haja fet la fotografia. Les fotografies es podran enviar des del 15-03-2017 fins el 20-03-2017 i les votacions es podran realitzar fins el 23-03-2017.

La fotografia amb més Me Gusta rebrà un premi doble. D’una banda el particular autor de la foto guanyarà una caixa experiència mentre que la comissió on s’haja fet la fotografia rebrà 500 euros.

La finalitat d’aquesta campanya es promocionar alguna cosa tan nostra com són les falles a través dels canals de l’entitat comarcal així com continuar amb la tasca de visibilitzar la Mancomunitat de cara als ciutadans de les comarques.
La iniciativa ha sigut rebuda de manera molt positiva per l’executiva de la Junta Local Fallera així com per les comissions falleres de la ciutat.

Passat dilluns, el president de la Mancomunitat va lliurar els distintius a les Falleres Majors de Xàtiva, la seua cort i el president de la JlF.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce − once =