La Mancomunitat La Costera-Canal convoca la III edició del concurs de felicitació per a Nadal

•  El concurs de dibuix convocat per l’entitat està adreçat a l’alumnat de cinqué i sisé de primària dels col·legis pertanyents a les poblacions que conformen la Mancomunitat.

La Mancomunitat la Costera-Canal ha convocat la tercera edició del concurs de postals nadalenques on, el treball guanyador, serà el disseny amb el qual l’entitat felicitarà el Nadal. Ara com ara, un gran nombre de centres escolars ha manifestat ja la seua voluntat de participar. El lliurament de premis es realitzarà en un acte públic el dijous 23 de desembre en horari pendent de confirmar al saló de plens de l’entitat. El termini finalitza el 15 de desembre.

Les bases contemplen, a més del guardó per al dibuix guanyador que il·lustrarà la felicitació nadalenca de la Mancomunitat, l’obsequi d’una tauleta electrònica. Així mateix per cada curs hi haurà tres premis més. El xiquet o la xiqueta que guanye el primer premi de cinqué i sisé rebrà també un xec de 50 € per a la compra de material escolar, l’estudiantat classificat en segon lloc percebrà un smartwatch, i els tercers uns altaveus bluetooth.

«Hem représ aquesta activitat, que ha estat paralitzada per la situació actual, ja que les anteriors edicions foren un èxit de participació», ha destacat la presidenta de l’entitat Mª José Tortosa, qui ha afegit que «volem continuar promovent la creativitat dels escolars del nostre territori alhora que difonem la imatge de la nostra entitat».

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 + 3 =