La Mancomunitat La Costera-Canal clausura el taller d’ocupació comarcal

.- Aquesta subvenció, pionera per ser d’àmbit comarcal, s’ha dut a terme en Rotglà i Corberà, Vallada, Moixent, Montesa i Enguera de forma simultània.

El passat divendres 16 de desembre, la presidenta de la Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal, Mª José Tortosa, clausurava el taller d’ocupació “La Mancomunitat al teu costat”.

Amb una dotació econòmica de 724.075,20 euros, 30 alumnes s’han beneficiat durant 12 mesos de formació en alternança amb el treball i la pràctica professional a la vegada que rebien el salari mínim interprofessional.
Concretament, han obtingut els certificats de professionalitat de nivell I i II, en les especialitats d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria;   instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes; fàbriques d’obra de paleta; operacions auxiliars d’acabats rígids i urbanització, i atenció sociosanitària a persones en el domicili.
Els treballs realitzats han comprés actuacions d’índole diferenciada, des de reparació de calçades, murs i jardins municipals, fins a l’atenció en domicilis particulars sota la tutela dels serveis socials municipals.

La presidenta de l’entitat Mª José Tortosa, ha explicat que «aquest any ens hem enfrontat al repte de gestionar tres especialitats de forma simultània en cinc municipis, i el resultat ha sigut àmpliament satisfactori». Finalment, Tortosa ha recalcat que «aquesta serà la tònica habitual en els tallers que impulsa l’entitat, ja que hem de complir la nova normativa que se’ns indica per part de Labora».

Cal recordar aquests programes estan subvencionats per Labora i cofinançats pel Fons Social Europeu.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 2 =