La Mancomunitat informa a les famílies d’Aspromivise sobre el nou projecte d’acció social

 Aquest projecte pretén millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i proporcionar suport social i assistència a les seues famílies en tots els àmbits.

El saló de plens de la Mancomunitat va reunir la setmana passada a les famílies de les persones amb diversitat funcional, a fi d’informar-los sobre el nou programa d’acció social, que pretén brindar una alternativa a aquelles persones amb diversitat funcional que han conclòs la seua etapa a l’àrea de competència d’educació especial i no poden accedir al mercat laboral.

Aspromivise, que atén actualment a 75 usuaris, tindrà un increment d’una vintena de beneficiaris, tant immediats com futurs, fins a 2020. L’equip tècnic estarà format per dos cuidadors/res, un monitor/a i un coordinador/a, on es treballarà l’autonomia personal i social, afavorint el manteniment en el seu entorn habitual i fent possible la conciliació laboral i familiar.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Mª José Tortosa, ha destacat que “aquest programa és una de les primeres accions que pretén culminar amb la creació d’un Centre de dia per a atendre les necessitats de forma individualitzada, desenvolupant les habilitats socials necessàries per a la seua vida en comunitat, alhora que concedeix suport a les famílies”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × tres =