La Mancomunitat estrena nova web turística «turisme.lacosteracanal.es»

Es tracta d’un projecte que naix de l’esperit de col·laboració entre els municipis que conformen l’entitat, materialitzant-ho a través d’una web turística pròpia.

La Mancomunitat La Costera –Canal, compta amb una nova eina de difusió on line de la seua oferta turística, que unifica tota la informació per a aquell visitant que vulga conéixer a fons el territori.

Aquest portal web s’obri al turista com un punt d’informació d’interés per a servir de guia a totes aquelles persones que estiguen interessades a visitar els municipis que conformen l’entitat, poder oferir-los la possibilitat de conéixer de primera mà els recursos patrimonials i naturals, les festes i tradicions, així com la història o la gastronomia típica. Es tracta d’una web molt intuïtiva, fàcil d’utilitzar, i amb un caràcter multimèdia, que facilita la navegació incitant al potencial visitant a conéixer el nostre territori. A més, el seu disseny permet el fàcil accés des de diferents dispositius mòbils, fomentant la interactivitat amb l’usuari i amb enllaç directe a les diferents xarxes socials.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Mª José Tortosa, ha destacat que «aquest portal web és una ferramenta de gran potencial en el desenvolupament local i comarcal, un referent integrador d’informació turística que enforteix la importància que el turisme rural té al nostre territori”.


En Castellà:

web-turisme-macomunitat2-diaridigital.es

La Mancomunidad estrena nueva web turística turisme.lacosteracanal.es

Se trata de un proyecto que nace del espíritu de colaboración entre los municipios que conforman la entidad, materializándolo a través de una web turística pròpia.

La Mancomunidad La Costera –Canal, cuenta con una nueva herramienta de difusión on line de su oferta turística, que unifica toda la información para aquel visitante que quiera conocer a fondo el territorio.

Este portal web se abre al turista como un punto de información de interés para servir de guía a todas aquellas personas que estén interesadas en visitar los municipios que conforman la entidad, poder ofrecerles la posibilidad de conocer de primera mano los recursos patrimoniales y naturales, las fiestas y tradiciones, así como la historia o la gastronomía típica. Se trata de una web muy intuitiva, fácil de utilizar, y con un carácter multimedia, que facilita la navegación incitando al potencial visitante a conocer nuestro territorio. Además, su diseño permite el fácil acceso desde diferentes dispositivos móviles, fomentando la interactividad con el usuario y con enlace directo en las diferentes redes sociales.

La presidenta de la Mancomunidad de Municipios la Costera-Canal, Mª José Tortosa, ha destacado que «este portal web es una herramienta de gran potencial en el desarrollo local y comarcal, un referente integrador de información turística que fortalece la importancia que el turismo rural tiene en nuestro territorio”.

No hay comentarios

Dejar respuesta