La Mancomunitat estarà present a la cursa popular d’Aspromivise

El Centre Ocupacional de la Costera-Canal, gestionat per Aspromivise, celebrarà a les 12:00h la X edició de la seua Cursa Popular sota el lema ‘L’esport canvia el món perquè… mou el cor’. L’eixida està prevista a les 12:00h des de l’Albereda i el lliurament de premis tindrà lloc al voltant de la una del migdia.

Des de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal s’ha volgut recolzar aquesta iniciativa amb el patrocini de les medalles que es lliuraran als prop de mil participants. A més, es facilitarà a l’organització globus i caramels per tal de que es puguen repartir entre els escolars que estaran ubicats de manera estratègica al llarg del recorregut per tal d’animar als corredors.

Així mateix, tant el president de l’entitat, Roberto Granero, com el membre de l’executiva, Carlos Garrido, han confirmat la seua assistència i participaran en el lliurament de premis.

Cal recordar que des de la nova Mancomunitat sempre s’ha mostrat molta sensibilitat amb aquest col·lectiu. De fet, part del Pla d’Obres i Serveis Provincials (PPOS) ha sigut destinat a la realització d’actuacions de millora en l’edifici del Centre Ocupacional, més de 27.000 euros per tal d’actuar en aquesta instal·lació, propietat de la Mancomunitat, en la que no es realitzava cap acció des de feia molts anys. Les obres ja s’estan duent a terme i s’estima que estiguen finalitzades en breu.

El president de l’entitat comarcal ha insisitit en que “des de la Mancomunitat continuarem recolzant totes les activitats del Centre Ocupacional i treballarem per tal de poder realitzar més millores en l’edifici amb altres ajudes, en un futur”.

Finalment, Granero ha volgut destacar la tasca realitzada per tot l’equip que treballa en el centre i que fa possible aquesta activitat per tal de fomentar la inclusió de les persones amb diversitat funcional dins de la societat. A més, ha animat als veïns de les comarques a assistir a la cursa de demà per tal d’animar als participants.

No hay comentarios

Dejar respuesta