La Mancomunitat estarà de nou present en les falles

La Mancomunitat de Municipis La Costera tornarà a col·laborar enguany en les falles amb la campanya ‘La Manco amb els Falles’ per la que es convoca un concurs fotogràfic que premia a les comissions falleres dels municipis que conformen l’entitat.

De la mateixa manera que en les últimes edicions, també participaran tots els municipis amb monuments fallers on, des de l’entitat comarcal, es lliurarà un distintiu a cada comissió perquè estiga visible del 15 al 19 de març en els monuments fallers.

Les fotografies es podran realitzar amb una càmera o amb qualsevol dispositiu mòbil i hauran de mostrar el distintiu de la Mancomunitat que, prèviament cadascuna de les comissions falleres, haurà situat en un lloc visible del monument gran o el seu voltant. Les fotografies les penjarà directament l’organització del concurs. Es podran enviar des del 15 al 19 de març i les votacions es podran realitzar fins al 24-03-2023.

S’han establit dos premis valorats en 300 euros cadascun. Un d’aquests guardons es lliurarà entre les comissions de Xàtiva, a causa del major nombre de falles que hi ha a la ciutat, mentre que l’altre es decidirà entre la resta dels pobles mancomunats amb falles participants. «La finalitat d’aquesta campanya és visibilitzar la Mancomunitat a través d’aquestes festes tan nostres com són les falles», ha destacat la presidenta de l’entitat M.ª José Tortosa, qui ha indicat «així mateix volem agrair a les comissions falleres la gran acceptació que tots els anys té aquesta activitat, ja que són bastants les que participen tant en Xàtiva com la resta dels municipis».

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − diecisiete =