La Mancomunitat Costera-Canal celebra IV Edició dels Premis 25N a favor de la Igualtat i contra la Violència de Gènere

La seu de la Mancomunitat celebra hui, divendres 26 a les 18.30 hrs, l’entrega de la IV Edició dels Premis 25N de la Mancomunitat de Municipis la Costera Canal a les iniciatives de recerca, conscienciació i rebuig ciutadà col·lectiu contra les violències masclistes que impacten en les vides de les dones.

Aquesta quarta edició rep homenatge a persones i entitats que lluiten en contra de la violència de gènere i fomenten la igualtat.

Les escollides, a petició dels Ajuntaments de L’Alcúdia de Crespins i La Font de la Figuera i Genovés, són:

CLUB DE BÀSQUET DEL GENOVÉS pel foment de l’esport femení i inclusiu.

ÀNGELS ASENSI SOTO de la Font de la Figuera, per la seua trajectòria en igualtat

CEIP LA SÉNIA, IES ISABEL CLARA SIMÓ I ESCOLA D’ADULTS DE L’ALCÚDIA DE CRESPINS per les iniciatives dutes a terme entre l’alumnat per promoure la igualtat de gènere, prevenció de totes formes de violències masclistes i per desenvolupar accions específiques per a un ús del llenguatge inclusiu.

A més, aquest any des de la Mancomunitat, s’ha volgut concedir mencions especials als SSMM dels Ajuntaments mancomunats per la seua tasca com a serveis essencials durant la pandèmia en la lluita contra la violència de gènere.

La Mancomunitat en aquest mateix acte i amb motiu del 25N, presentarà dos projectes duts a terme aquest any La ruta per la Igualtat a la Costera”, i es projectarà el documental “Les altres carden la llana”. Documental elaborat per la Mancomunitat per tal de visibilitzar i posar en valor el treball de les dones de la Comarca.

La presidenta de la Mancomunitat ha convidat a tots els veïns i veïnes de les comarques a “participar en aquest acte, i manifestar el seu rebuig a aquesta epidèmia cada vegada menys silenciosa”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 − quince =