La Mancomunitat convoca un concurs fotogràfic per a commemorar el 8M

• Aquest concurs està destinat a totes les dones en general.
• Totes les persones participants rebran una mascareta personalitzada i les 3 fotos amb més votacions, seran obsequiades amb una caixa experiència.

La Mancomunitat La Costera-Canal convoca un concurs de fotografies basat a trencar amb els estereotips socials apresos des de la infància.
Sota el lema “Si jo puc fer-ho, tu pots aconseguir-ho”, el departament d’Igualtat de l’entitat posa en marxa una nova fórmula de reivindicació per al Dia Internacional de la Dona i convoca a totes aquelles dones que ho desitgen a participar tant de manera individual com col·lectiva.

El concurs, que s’iniciarà proper dilluns dia 1 de març i finalitzarà el propi dia 8 a les 23.59, tracta d’aconseguir la foto més original entre les dones del territori, compartint a través de les xarxes socials aquella imatge que reflectisca una qualitat considerada “poc comuna “entre el gènere femení.

La presidenta de l’entitat Mª José Tortosa ha manifestat que «amb aquesta acció dinàmica i dins del format que ens garanteix complir les mesures de seguretat per al moment que vivim, volem visualitzar i reivindicar el paper de la dona, trencant estereotips inculcats i normalitzats en el temps que ens encasellaven en determinats treballs o activitats segons el gènere».

Les bases es poden consultar en la pàgina web de l’entitat, www.lacosteracanal.es i es podrà participar tant en les plataformes de Facebook i Instagram.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta