La Mancomunitat cedirà de manera gratuïta els escenaris, taules i cadires als pobles durant una setmana

El president de l’entitat, Roberto Granero, va explicar que està previst invertir la subvenció rebuda del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) de la Diputació de València en l’adquisició d’aquest tipus de material. Així, en el darrer ple, celebrat passat dijous, va proposar que, a partir de 2017, la cessió del material, durant els primers set dies, siga gratuïta i que després es pague una taxa de 30 euros per dia.

Granero va apuntar que “es tracta d’una mesura possible degut a que els escenaris ja estan amortitzats i a que la subvenció permet la compra de més material”.
El punt va eixir endavant amb el vot a favor de tots els representants i el compromís de col·laborar per al correcte funcionament d’aquest servei.

Per la seua banda, el president de la Mancomunitat va recordar que s’han habilitat tres punts com a magatzem del material per a facilitar la recollida als pobles.
Seguidament es va informar sobre la contractació del servei d’assistència tècnica administrativa. Granero va donar compte de les característiques d’aquest contracte menor per a la tramitació de subvencions i la realització de programes.

A més, es va facilitar informació sobre les sol·licituds de les beques de postgrau i AEDL.
Sobre els tallers d’ocupació, el president va comentar que per a aquesta convocatòria era requisit necessari tindre les aules acreditades i cinc municipis ja les tenen. Finalment, les tres localitats que han sol·licitat els tallers són: Bolbaite, Rotglà i l’Alcúdia de Crespins.

Diversos alcaldes proposaren, en aquest punt, que l’ordre no siga tant “restrictiva” per part de Conselleria i del Servef quedant el compromís, per part de la presidència, de que es tornaria a traslladar aquesta reivindicació.

Finalment, en el capítol de despatx extraordinari es va traslladar l’ordre rebuda per part del Servef per a la realització, en les comarques, d’un diagnòstic en materia d’ocupació.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 2 =