La llosera Tania Rubio es proclama subcampiona de l’Autonòmic de Fitkid celebrat al municipi

L’Auditori Municipal Mestre Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes va acollir, diumenge, el Campionat de la Comunitat Valenciana de Fitkid en modalitat solista.

La llosera Tania Rubio es va proclamar subcampiona de la categoria Fit-Kid Solo Baby amb un exercici espectacular, repetint així el seu resultat de l’any passat en la categoria de Fantasia Solo Baby.

El resultat de Tania té molt de mèrit perquè, en paraules de Toni Alvira, responsable de relacions institucionals de FitKid, «el nivell del campionat ha segut brutal, tant en la vessant artística com pel que fa a l’atrezzo dels participants de les diferents modalitats de FitKid, Fantasia i DanceShow».

Alvira ha afegit que este campionat “ha situat la Llosa de Ranes al mapa del FitKid” gràcies a les “magnífiques instal·lacions” i a “l’èxit rotund de públic” que va fer que l’Auditori Mestre Vicent Tortosa s’omplira d’aficionats i curiosos.

També agraeix la implicació de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, del qual diu que “es va bolcar” amb la competició i assegura que replega la invitació que va fer l’alcalde de la població, Evarist Aznar, per a tornar a visitar la Llosa de Ranes prompte.

El proper cap de setmana tindran lloc a Canals els Campionats d’Espanya de Fitkid en modalitats Individual, Duo, en Grup i per Equips on les participants lloseres tindran l’oportunitat de tornar a fer un bon paper.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × cuatro =