La Fira de l’Estudiant torna a l’Albereda de Xàtiva aquest divendres

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha preparat una nova edició de la Fira de l’Estudiant per a aquest divendres 27 d’abril en col·laboració amb un gran nombre d’entitats formatives com les universitats, els centres de secundària, els centres integrals de formació professional i els ensenyaments especialitzats.

La Fira, que es celebrarà de 9:00h a 15:00h en l’Albereda Jaume I, comptarà amb informació actualitzada de l’oferta formativa i les diferents entitats faran una mostra de la seua oferta alhora que faran mostres de les seues diferents especialitats.

«Aquesta és una gran oportunitat per orientar als estudiants, i també per a intercanviar opinions i perspectives tant amb el professorat com amb altres alumnes», ha explicat la regidora de Joventut, Lena Baraza, qui ha afegit que «és una bona opció per descobrir a què t’agradaria dedicar-te, ja que es pot consultar tota l’oferta existent així com les diferents vies d’accés».

Els interessats en rebre més informació poden acudir al Centre d’Informació Juvenil de Xàtiva, situat en la Casa de la Joventut, així com posar-se en contacte via telèfon o correu electrònic.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 − tres =