La Llosa de Ranes celebra el seu tradicional concert de nadal

El diumenge 15 de desembre a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes va tindre lloc el ja tradicional Concert de Nadal a càrrec de la Banda Jove de la Societat Musical, el Cor de l’Escola Miquel Esparza, el pianista Pablo González i el Santa Anna Brass Quintet & Salva Bellver.

concert-nadal-la-llosa-2La primera part del concert va estar protagonitzada per la banda jove, que va interpretar les peces «Lloserets – Preludi per a banda jove»; «Jumper Clarinet – Concert per a clarinet solista» amb Olga Esteve com a solista; i «Two for fun» – Concert per a saxòfons solistes» amb els saxòfons Alejandro Pitarch, Anna Gallego, Paula Argente, Roser Martí i Mireia Boscà. Totes les obres sota la direcció de Rafael Grau Vilar. El concert també va comptar amb la participació de Gaspar Ángel Tortosa com a director i compositor invitat, donat que la Banda Jove estrenava el seu pasdoble «75 Aniversario de los Andaluces». Gaspar també va dirigir a la banda jove en l’obra «Balada Instrumental».

concert-nadal-la-llosa-1La segona part del concert la van protagonitzar els alumnes del Cor de l’Escola de Música Miquel Esparza que, acompanyats per Pau González al piano i el Santa Anna Brass Quintet & Salva Bellver, van interpretar les següents nadales: «Villancico de los piratas», «Silent night», «Cançó de bres per a una princesa negra», «Oh Christmas tree», «Una vez en diciembre», «Adestes fideles», «Estrela de Betlem», «A Merry Christmas», «All I want for Christmas is you» i «Swingle bells».

concert-nadal-la-llosa-3A continuació, es van fer entrega dels premis del concurs de dibuix de Santa Cecília. José Javier Carreres, President de la Societat Musical de la Llosa de Ranes, i Anna Pascual, Directora de l’Escola de Música Miquel Esparza, van fer entrega d’un detallet als quatre xiquets premiats en les diferents categories: Salva Climent Huerta, Carles Pla Pérez, Marc Alba Bou i Saül Payá Rubio. Per últim, l’Associació de Betlemistes de la Llosa de Ranes va repartir unes bossetes de llepolies a cadascun dels xiquets i xiquetes que van participar en el concert.

concert-nadal-la-llosa-4

concert-nadal-la-llosa-5

concert-nadal-la-llosa-6

No hay comentarios

Dejar respuesta