La Llosa de Ranes inicia la campanya 50 x 50 d’impuls del comerç local per nadal

«Jo compre a la Llosa de Ranes» és el lema de la campanya que comença hui

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes comença hui una nova campanya per a incentivar les compres en el comerç local, baix el lema «Jo compre a la Llosa de Ranes». Aquesta iniciativa té com a objectiu premiar la fidelitat dels clients del comerç local mitjançant el sorteig de 2.500 €, repartits en 50 bons de 50 €, que podran gastar-se en qualsevol dels comerços participants en la campanya.

Des de hui, 2 de desembre, fins al dia 25 de desembre, els venedors repartiran paperetes entre els seus clients, qui hauran d’emplenar-les per a poder participar en el sorteig dels bons. En total es repartiran 50 premis per valor de 50 € cadascun.

El sorteig es realitzarà el dia 30 de desembre a les 10 del matí. Els dies 2, 3 i 4 de gener podran recollir els bons els agraciats, que podran canviar en el comerç participant que trien.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, Rosana Revert, afirma que amb aquesta iniciativa es pretén la promoció del comerç local i la mateixa es finança 100% amb recursos de l’ajuntament. «Aquest tipus de campanyes repercuteixen positivament en els comerços locals, ja que per a optar a participar en el sorteig els clients han de fer compres i després el premi l’han de gastar comprant en el comerç local», va explicar Revert.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve + 3 =