El PP Xàtiva exigeix a Roger Cerdà que òbriga un expedient disciplinari al comissari investigat per Antifrau

• Des del PP recorden que el comissari va ser traslladat a Castelló per a evitar el problema, però els sindicats han traslladat les seues queixes i demanen que es revoque la comissió de serveis i s’obri expedient disciplinari.

• Eduardo Llopis indica que «l’Agència Antifrau ha reconegut diverses irregularitats com endollar a la seua pròpia filla en l’O.R.A., o cobrar quantioses productivitats indegudament justificades.

El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Xàtiva, Eduardo Llopis, ha exigit a l’alcalde de la localitat, el socialista Roger Cerdà, que «prenga mesures d’una vegada contra el comissari de Xàtiva investigat per l’Agència Valenciana Antifrau o en cas contrari podria interpretar-se que empara i aprova les actuacions d’aquest».
El comissari cap de la Policia Local Antonio Collado, va ser traslladat a Castelló després de confirmar l’Agència Antifrau diverses irregularitats com ara «endollar» a la seua pròpia filla en l’empresa que gestiona el servei de l’O.R.A. sent ell el responsable d’aquest contracte, cobrar durant anys quantioses productivitats sense estar degudament justificades o amb dictamen desfavorable d’intervenció i secretaria municipal, o impartir com a docent cursos formatius sense sol·licitar la compatibilitat a l’Ajuntament. Per al regidor popular, «aquesta ha estat l’única mesura adoptada des de l’Ajuntament de Xàtiva per l’alcalde, la sortida pactada del comissari. Tota una fugida cap endavant amb la idea de posar terra pel mig i esperar que escampe l’escàndol».
«No obstant això, hem comprovat com des de Castelló de la Plana el sindicat CSIF ha registrat una petició a l’Ajuntament de Xàtiva perquè es revoque la comissió de serveis atorgada al comissari, així com que es valore jurídicament si escau l’obertura d’un expedient disciplinari, com a suspensió d’ocupació i sou», ha continuat relatant Eduardo Llopis.
El regidor del PP ha indicat que «davant aquesta situació, ja no serveix l’estratègia de l’estruç que practica Roger Cerdà d’ignorar el problema manant al comissari a Castelló, ja que podria tornar a Xàtiva, perquè la seua plaça és ací, per la qual cosa l’alcalde com a màxim responsable ha de posar ordre en l’assumpte».
Finalment, el regidor del PP ha indicat que «el fet que fins avui l’alcalde no haja pres cap altra mesura respecte al comissari obeeix al fet que es tracta d’un reconegut socialista molt ben relacionat amb les altes esferes del PSPV-PSOE». Perquè convé recordar que va ser el propi alcalde qui el va nomenar primer i va promocionar després com a cap de la Policia Local de Xàtiva a causa del seu perfil altament polític.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 4 =