La Llosa de Ranes homenatja als funcionaris i docents jubilats en 2020

El passat divendres 18 de desembre, l’Ajuntament de la Llosa de Ranes va celebrar el ple ordinari corresponent. El primer punt del dia va ser l’homenatge a quatre persones, que s’han jubilat en aquest 2020, dues d’elles funcionaries de l’Ajuntament, una mestra del CEIP Crist del Miracle i un professor del SES La Llosa.

El ple va voler ressaltar la gran tasca realitzada per José González Cortés, policia local del poble durant 40 anys. I d’Enriqueta Pina Calabuig, que ha treballat durant quasi 20 anys en el servei de neteja de l’Ajuntament.

Els altres dos homenatjats foren Mayte Mompó, de la veïna localitat de Rotglà i Corberà, mestra del CEIP Crist del Miracle durant els últims 4 anys. I el professor Miguel Ángel Palop, de la Llosa de Ranes, que ha exercit la seua tasca durant 13 anys al SES La Llosa i que no va poder estar present.

L’alcalde Evarist Aznar, en nom de tota la corporació municipal, els va dedicar unes paraules d’agraïment per la seua dedicació durant aquests anys que han estat treballant al poble. A continuació se’ls va fer entrega d’un socarrat amb l’escut del municipi.

No hay comentarios

Dejar respuesta