De l’1 al 8 de març La Llosa de Ranes celebra la Setmana per la Igualtat

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes junt amb l’associació de mestresses de casa han organitzat diferents d’activitats dins de la Setmana per la igualtat, que es celebrara de l’1 al 8 de març, per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Entre les activitats previstes s’inclouen diferents tallers i conferències, així com el primer concurs de dibuix «Pintem per la igualtat», dirigit a l’alumnat d’Infantil, Primària i Secundària. A més, l’acte de la lectura del manifest 8M comptarà amb la participació de l’alumnat de 5é i 6é del CEIP Crist del Miracle.

L’Ajuntament també començarà una campanya digital per a reconéixer el paper d’algunes de les dones de la Llosa de Ranes que són les representants de diferents associacions i col·lectius locals. A través de les xarxes socials de l’ajuntament, de l’1 al 8 de març, podràs conéixer-les millor.

La primera de les activitats començarà el divendres 1 de març. A les 16 h a l’Agència de Lectura s’ha organitzat un taller artístic, dirigit a l’alumnat de primària.

Per al dilluns 4 de març s’ha programat, a les 17 h al Centre Cívic, la conferència «Com cuidar la nostra salut emocional», a càrrec de la psicòloga Celia Ortega.

El dimarts 5 de març, a les 17:30 h al Centre Cívic, tindrà lloc una conferència a càrrec de la «coach» emocional Núria Fernández.

El dimecres 6 de març el Centre Cívic acollirà un taller amb mandales a càrrec de Verónica Martínez.

El dijous 7 de març s’impartirà un taller de defensa personal a partir de les 16:30 h al Centre Cívic.

El divendres 8 de març tindrà lloc a les 13 hores, a la porta de l’Ajuntament, la lectura del Manifest 8M. L’acte comptarà amb la participació de l’alumnat de 5é i 6é del CEIP Crist del Miracle.

L’alcaldessa de la Llosa de Ranes, Salvi Pardo, ha destacat que l’Ajuntament de la Llosa de Ranes reafirma «una vegada més el nostre compromís amb la igualtat de gènere i l’apoderament de les dones». «Encara que han sigut molts els avanços, persisteixen les desigualtats, la discriminació i la violència contra les dones pel fet de ser-ho, per això des de l’àmbit local hem de continuar amb el compromís ferm de continuar treballant per construir una societat igualitària i justa, no soles el 8 de març sinó tots i cada un dels dies de l’any».

La regidora de Benestar Social i Igualtat, Marga Huerta, ha indicat que des de l’ajuntament s’ha preparat una programació especial per a commemorar el Dia de la Dona amb una ampla agenda d’activitats amb el propòsit de fer visible la lluita per la igualtat i el foment de la participació de les dones en la vida social. La regidora ha destacat la implicació de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes per «continuar treballant per fomentar l’educació per a la igualtat».

  

No hay comentarios

Dejar respuesta