La Junta Local Fallera de Xàtiva presenta el seu llibret 2023

En la vesprada de divendres se celebrava a la Casa de la Cultura de Xàtiva la presentació del llibret explicatiu de la JLF 2023, amb la presència de les Falleres Majors de la ciutat, Laura Hernandez i Noa Esplugues.

Van presidir la presentació, les Falleres Majors de la ciutat, Laura i Noa, la regidora de Falles, María Beltrán i la presidenta de la JLF, Celia Gorrita. A més, de les falleres majors de 2022, les corts d’honor i les falleres majors i presidents de les comissions de la ciutat.

Es tracta d’una publicació que segueix la mateixa línia dels últims anys existint prou relació entre la portada i el contingut interior, enguany en un monogràfic amb imatges de totes les comissions de la ciutat i sense articles. A més es va presentar un segon llibret titulat «Les Falles de Xàtiva. Un món ple de canvis», un llibret amb format de llibre a l’antiga on es poden trobar articles relacionats amb la història de les falles i el paper que juga la dona en el món de les falles.

Tot seguit es va procedir a l’intercanvi de fotos entre les falles majors i les seues corts d’honor i acompanyats.

Finalment, la Junta Local Fallera també va donar a conéixer, durant el desenvolupament de l’acte, els finalistes del premi Climent Mata de les Lletres Falleres, el qual reconeix el disseny i maquetació dels llibrets de falla.

Les falles nominades en l’àmbit AUTONÒMIC són:

-Falla Plaça del Forn d’Alzira -Falla del Xúquer de Sueca -Falla Raval de Sant Agustí de Cullera

-Falla Rois de Corella de Gandia -Falla El Portal de Sueca

Les comissions finalistes en l’àmbit LOCAL són:

-Falla Abú Masaifa

-Falla Avinguda Selgas i Adjacents

-Falla del Raval

No hay comentarios

Dejar respuesta

siete − 5 =