La Junta Local Fallera de Xàtiva organitza unes Falles virtuals 2021

La Junta Local Fallera de Xàtiva, ha organitzat una sèrie d’actes virtuals, per a la setmana fallera d’aquest 2021.

El dia 15 quedarà ubicat a l’albereda un panel faller, fins al 19 de març, en aquest és podran observar diferents fotografies que s’han enviat per correu i que ha estat confeccionat per un professional.

Aquest mateix dia i en col·laboració amb el consell de la joventut de Xàtiva, es publicaran els esbossos de les comissions amb una simulació ubicant els mateixos a les seues demarcacions.

-Al llarg de la setmana fallera, es publicaran diferents entrevistes a persones rellevants del món faller al llarg de la seua història.

-Des del dia 15 fins al 19, aquella persona que estime oportú podrà publicar fotos amb els hashtags #tornarem #fallesxativa #fallesvirtuals, entrarà en el sorteig dels següents premis:

1. 250€ per gastar en estudios federico per reportatge fotogràfic faller.
2 .90€ per gastar en floristeries de xtv.
3. 90€ per gastar en pentinats de fallera.
4. 250€ per gastar en indumentaristes xàtiva.
5. la comissió de la qual siga faller /a premiat del primer sorteig (fotogràfic), rebrà un premi de 300€ per gastar el pirotècnia.

Es passaran bases d’aquests.

-Dia 19: tindrà lloc l’ofrena de representants a la seu, que per mesures de seguretat i complint totes les normatives tan sols podran acudir els mateixos, no obstant això s’ha tancat amb les floristeries adela, floretes, ruben’s, jose flors, un preu de 5€ per ramell, els quals ja es poden adquirir fins el dia 13, aquests ramells e quedaran a les floristeries, per tal les mateixes porten els rams a la seu el 19 per tal d’emplenar l’escut de la ciutat.

Aquelles persones que adquiresquen els rams poden fotografiar-se i donar un impuls a les floristeries.

A les 13:30h hi haurà un dispar simultani des de dos llocs diferents de la ciutat de bombardeig aeri, organitzat per junta local fallera i regidoria de falles.

A les 21: 00 aproximadament, hi haurà un dispar des de les 19 demarcacions de la ciutat, amb una caixa de 100 dispars de cadascuna de les comissions, al qual sols poden acudir 4 persones màxim per comissió, així om també una mascletà àrea, en lloc per concretar per seguretat.

Tots dos dispars estan preparats per ser escoltats i vists des de casa o els terrats.

-Finalment estaran a disposició de qualsevol persona, les banderoles que junta local fallera ha adquirit (4000) per tal d’engalanar balcons, comerços etc, tan sols heu de demanar-la als presidents/es

No hay comentarios

Dejar respuesta