La jornada d’EU Xàtiva consolida el treball del col·lectiu amb les persones

La celebració de la trobada anual de l’organització EUPV Xàtiva Unida, que va tindre lloc passat dissabte al CCX, va consolidar el seu treball amb diversitat de col·lectius, persones i projectes que conflueixen en idees amb el col·lectiu, amb objectius de millora de la qualitat de vida de les persones que no siguen fruit de la improvisació i tinguen projecció en el temps, segons expliquen des de la formació.

Després de la celebració d’aquest encontre entre militància i simpatitzans, el coordinador local d’EUPV Xàtiva Unida, Miquel Lorente ha assegurat que “comencem el camí cap a un canvi d’hegemonia política i social mitjançant un punt d’encontre per a tots aquells xativins que estan disposats a continuar construint un nou model de ciutat mitjançant la transformació de tot allò que encara cal ser transformat. Donant cobertura a les emergències més immediates a les que hem de fer front com aquelles accions que ens han de permetre caminar cap a la ciutat que somiem per a les persones, fruit del treball col.lectiu.”

La jornada organitzativa del passat dissabte va servir per concretar els punts de partida del nou curs polític d’una formació que ostenta cinc regidories en l’equip de govern de Xàtiva. Un col·lectiu que ha demostrat estar exercint un paper dinamitzador de la vida social i política de cara a una transformació necessària de la societat, ancorada en polítiques antigues que impossibiliten la unió de la gent i que amb el canvi polític estan començant a transformar-se, segons confirmen.

Així, els esforços d’aquesta formació se centren ara a unir a la ciutadania perquè aquesta ostente la veritable capacitat de decisió sobre les polítiques que a llarg termini van a influir en les seves vides. Davant aquest repte el col·lectiu es va reforçar en la seua convicció que «un canvi de polítiques il·lusionant acaba de nàixer si ben be encara no han desaparegut els efectes de la vella política sobre els quals va a treballar-se intensament».

No hay comentarios

Dejar respuesta