La imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats visita aquest cap de setmana Alzira

La imatge processional de la Verge dels Desemparats acudirà aquest cap de setmana a la ciutat d’Alzira, on visitarà la parròquia de l’Encarnació amb motiu del desé aniversari de la creació de la comissió de Joventut en el si de la Junta de Germanors i Confraries de la Setmana alzirenya.

De la mateixa manera, amb aquesta visita també es clausurarà la VII Trobada Nacional de Joves de Germanors i Confraries de 2019 que no es va poder clausurar l’any passat a causa de la pandèmia i que enguany dóna el relleu a la ciutat de Valladolid, han indicat des de la parròquia de l’Encarnació.

La imatge pelegrina arribarà a Alzira aquest divendres i serà rebuda en la parròquia de l’Encarnació, a les 19 hores, pel Grup de Dances d´Alzira i se celebrarà una eucaristia de benvinguda presidida pel bisbe auxiliar de València monsenyor Arturo Ros, així com una vigília de joves, a les 22.30 hores, que comptarà amb la col·laboració de Hakuna València.

El dissabte, 6 de novembre, la imatge visitarà al matí diferents llocs com a residències d’ancians, centres d’acolliment, el cementeri i l’hospital de la Ribera. Així mateix, a la vesprada tindrà lloc una trobada amb xiquets de la parròquia i una missa abans de la processó que recorrerà els carrers de la localitat en la qual participaran totes les germanors i confraries, banda de tambors i banda musical.

Finalment, el diumenge la imatge de la Mare de Déu serà acomiadada en L’Encarnació i serà traslladada a la parròquia de Sant Joan Baptista on a les 11 hores es realitzarà una ofrena d’aliments destinats a la Fundació Maides. A les 12 hores se celebrarà la missa de comiat que oficiarà Virgili González, delegat diocesà d’Infància i Joventut de l’Arquebisbat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 5 =