La Guàrdia Civil deté als responsables del robatori de la campana de l’Ermita d’Ontinyent

  • L’estiu de 2023 l’Ermita de Sant Esteve va patir el robatori de la seua campana, datada en el 1945

30 de maig de 2024.- La Guàrdia Civil ha detingut a dos homes com a autors del robatori que va patir l’Ermita de la localitat d’Ontinyent el mes de juliol passat.

La investigació va començar després de tindre coneixements els agents del robatori patit el mes de juliol del 2023 en l’Ermita de Sant Esteve (Ontinyent). Autors desconeguts van sostraure la campana d’aquesta, datada de l’any 1945, valorada en 3000 euros i de gran valor sentimental per als veïns de la localitat.

Aquest fet va tindre gran repercussió en la zona, per la qual cosa es va procedir a iniciar una investigació per a tractar de donar amb els responsables del robatori que va finalitzar amb la identificació de dos homes, els quals, després del robatori, van posar la campana a la venda en una empresa de reciclatge d’una altra província, amb la finalitat d’entorpir la investigació.

Es va procedir a la seua detenció la setmana passada en la localitat d’Ontinyent. Es tractava de dos homes de 29 i 34 anys de nacionalitat espanyola. Se’ls atribueix un delicte de robatori amb força en les coses.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 d’Ontinyent (València).

No hay comentarios

Dejar respuesta