La Guàrdia Civil desmantella una plantació de marihuana a Llutxent

 .- En els registres practicats s’han aprehès: 383 plantes de cànnabis,15 quilograms de cabdells de cànnabis envasats al buit, 1.16 grams de cocaïna i 2125 euros en efectiu, entre altres utensilis

.- Una persona ha estat detinguda i una altra està sent investigada com a presumptes autors d’un delicte de cultiu o elaboració de droga

La Guàrdia Civil de València desmantella una plantació de marihuana establerta en una nau de la localitat de Llutxent (València).

L’Operació ‘GALLOGREEN’ va donar principi després de la sospita dels agents de la instal·lació d’una possible plantació de cànnabis satiba en unes naus de la localitat de Llutxent.
Comencen llavors a realitzar operatius de vigilància, observant que no es realitzava cap activitat industrial en aquesta. A més, es verifica la instal·lació d’aires condicionats de gran potència, els quals s’havien dissimulat amb planxes metàl·liques per a evitar ser vists.
Fruit d’aquesta recerca, el mes de juny passat es procedeix a la realització de 2 registres: en la citada nau i en un habitatge. En aquests s’aprehèn un total de 383 plantes de cannbis satiba en estat de floració, així com 400 jardineres acabats de plantar,15 quilograms de cabdells de cànnabis envasats al buit, 1.16 grams de cocaïna i 2125 euros en efectiu, juntament amb la totalitat d’utensilis necessaris per al seu cultiu i elaboració (llums, aires condicionats, transformadors, cistells d’assecat, ventiladors, balances de precisió, etc.).
Aquest mateix dia, es procedeix a la detenció de la persona que custodiava les naus, un home de 33 anys d’edat i de nacionalitat brasilera i, l’endemà, a la recerca d’una altra, un home de 34 anys i de nacionalitat espanyola, com a suposat autor d’un delicte de cultiu o elaboració de drogues.
En l’operació han participat agents de la Guàrdia Civil pertanyents a la Companyia de Xàtiva, així com la USECIC de la Comandància de València.
Les diligències han estat lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 d’Ontinyent.

No hay comentarios

Dejar respuesta