La Glorieta serà l’epicentre de la programació musical de la Setmana Gran de Moros i Cristians d’Ontinyent

L’alcalde Jorge Rodríguez destaca la varietat i qualitat d’una oferta que inclourà 6 jornades d’espectacles plantejats per a diferents sectors d’edat, que conclouran amb el retorn a la ciutat de l’orquestra «Montecarlo»

El parc de la Glorieta d’Ontinyent serà enguany l’epicentre de les 6 jornades d’espectacles de la programació municipal prevista per l’Ajuntament per a la «Setmana Gran» de festes de Moros i Cristians, al marc de la programació «Ontinyent en concert».

L’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez junt a les regidores de Festes (Àngels Muñoz) i Majors Actius (Inma López), i el President de Festes, Vicent Pla, presentaven aquest dimecres una programació que el primer edil definia com «una oferta variada i de qualitat, amb una amplia gama d’espectacles per a totes i tots, felicitant pel seu treball a les regidores i també al President de Festers «per seguir impulsant eixes festes meravelloses que són les protagonistes, i que des de l’Ajuntament volem complementar amb esta programació».

La programació d’Ontinyent en Concert s’obrirà el 20 d’agost amb la «Nit Gran», una activitat també inclosa dins la programació de «Majors Actius», la coordinadora de la qual, Inma López, explicava que eixe dia «coincidint amb la verbena, tindrem una intensa vetllada en la Glorieta». Així, des de les 20:00 hores, tindrà lloc la representació teatral «Qui te fam somia en rotllos», de la companyia Teatre per a Tots, amb accés lliure, sense necessitat de reservar cadira ni adquirir tickets. Sí que serà necessari adquirir-ne per al sopar popular que tindrà lloc acte seguit, i que donarà pas a l’actuació musical d’Esteban Navarro a les 23:00 hores. Els tickets estaran a l’abast de les persones interessades al Centre Cívic de Sant Josep del 1 al 14 d’agost, en horari de 10 a 13:00 hores, podent ampliar-se la informació al telèfon de «Majors Actius».

Àngels Muñoz donava detalls de la programació dels dies següents, amb l’espectacle musical infantil «Fantasy Land» dimecres a les 19:30 hores, i l’actuació a les 23:00 hores dels «Violonceli Brothers», Alejandro i Pablo Turlo, coneguts pel seu pas pel programa de televisió «Got Talent», que duran a la Glorieta el seu espectacle «New Emotions», que passa per temes clàssics d’estils diversos com rock, pop o jazz.

El dijous per la nit a la 01:00 actuarà l’orquestra «Matrix Band»; divendres, la nit de l’entrada, a la mateixa hora, serà torn per a «Cachondeo Party»; i dissabte també a la 01:00 tornarà la macrodiscomòbil «Kraken Monster» que tant d’èxit ha tingut als últims anys. Finalment, diumenge es comptarà amb el retorn a la ciutat de la coneguda orquestra «Montecarlo». Àngels Muñoz explicava que un dels concerts que habitualment es feien en la Setmana Gran es posposa, «ja que la setmana de festes està molt carregada d’actes de comparses, i pensem que podrà arribar a més públic en altre moment». Així, amb ajuda de la Diputació de València, este concert tindrà lloc al mes de setembre al marc del festival «Nomade», amb l’actuació a Ontinyent del grup «Shinova, Guillem Gisbert i Sandra Monfort».

Àngels Muñoz també explicava que a la mateixa Glorieta es comptarà amb una zona de restauració amb un horari ample, que prestarà servei fins al dilluns de les ambaixades.

El President de la Societat de Festers, Vicent Pla tenia paraules d’agraïment per a l’Ajuntament «per oferir esta programació variada per a tots els gustos i edats, que complementa la que preparem des de Festers. Sóm conscients que si bé som 5.400 socis, Ontinyent té 36.000 habitants, i no tots participen de la festa d forma activa, però si que volem que totes i tots puguen celebrar estos dies amb una programació que a més a més impulsa el turisme d’interior», destacava.

No hay comentarios

Dejar respuesta