La Glorieta inicia el cicle d’actuacions “Ontinyent en Concert” amb música per a totes les edats

La Glorieta d’Ontinyent acollirà hui dimarts a les 23:00 l’inici de la programació musical “Ontinyent en Concert”, la programació musical oberta i dirigida a tot tipus de públics impulsada per l’Ajuntament. Ho farà amb el festival “Ochenteando” que serveix com a homenatge per al desaparegut empresari d’oci Luis Martínez. Seguretat Social i els locals Juárez seran enguany els protagonistes d’aquesta cita imprescindible per als amants de la música de la dècada dels 80.

Però a més des de l’Ajuntament ha volgut realitzar una programació musical oberta i dirigida a tot tipus de públics, i per açò, el dimecres a les 20:30, també en La Glorieta, els xiquets i xiquetes tindran el seu propi espectacle amb “Dani Miquel i els Ma, Me, Mi, Mo, Músics”. De la mà de tot un referent de la música infantil valenciana, els més menuts gaudiran de l’obra “La vida és una festa”; un viatge en el qual els xiquets aprendran “de la importància de marcar les nostres trepitjades, perquè el que ara és actual, demà seran tradicions.

A continuació, a les 23:30, i mentre David Bisbal actua en El Clariano, els adults comptaran amb el show líric-vocal del grup In vivo. La Lírica i el Pop es fusionen en harmonia donant un espectacle en el qual quatre grans veus, al costat d’una cuidada posada en escena, interpretaran balades, àries, rancheras, sarsueles i boleros. “Ontinyent en Concert” continuarà la setmana de festes amb l’actuació de les orquestres Matrix i La Tribu, una selecció de Djs experts en música dels 90 i l’actuació d’Iván Lane.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro + 3 =