La Font presenta la seua àmplia oferta de cursos emmarcats a la Universitat Ciutadana

L’Ajuntament de la Font de la Figuera donarà inici hui dilluns al curs 2017-2018 emmarcat a la Universitat Ciutadana. La formació, adreçada a majors de 16 anys, causa molt interès any rere any entre les i els veïns que veuen en ella una bona oportunitat de desenvolupar-se i seguir aprenent.

A més dels ja existents cursos de valencià i anglès (en dos nivells), també ofereix formació i adaptació a persones estrangeres (neolectors), alfabetització i preparació de proves lliures. A més, repeteix enguany amb el curs d’informàtica i se suma el curs «Com treure el màxim partit al teu mòbil», amb el que s’aconseguirà dominar i treure més profit a aquest dispositiu.

Tant la regidora d’Educació, Verónica Reyes, com l’alcalde, Vicent Muñoz, destaquen l’interès creixent de la població a la Universitat Ciutadana, la qual consideren una de les millors oportunitats de formació per a les i els veïns, sense desplaçar-se a altres poblacions, animant, sobretot, als més grans, ja que «mai és tard per seguir aprenent», cosa que ja saben la quantitat d’alumnes que s’han beneficiat d’aquesta iniciativa en anys anteriors.

No hay comentarios

Dejar respuesta