La Font de la Figuera signa un conveni amb Texlimca per a la gestió de roba usada

L’Ajuntament de la Font de la Figuera, seguint el seu objectiu de reduir el tonatge dels contenidors de residus sòlids urbans, anima als seus veïnes a reciclar amb accions temporals o permanents. Una d’elles és la donació de roba en els contenidors habilitats a tal efecte, els quals gestionarà a partir d’ara l’empresa Texlimca.

Dipositant roba i calçat en aquests contenidors es redueixen les tones de residus sense reciclar que s’envien a les plantes de tractament. Per tant, com més s’aconsegueixca reciclar, menor serà el nombre de tones que s’enviaran a aquestes plantes, que suposa un estalvi per als veïns.

Una de les accions que més èxit va tindre va ser l’ organitzada el passat estiu amb una màquina de reciclatge que premiava als usuaris amb punts (fontinets), canviables per premis i superant en envasos a ciutats de més de 50.000 habitants.

Cal recordar que la Font de la Figuera, des de l’any 2014, ha registrat un augment progressiu de les tones de residus sòlids urbans. L’objectiu rau en reduir aquesta quantitat, reciclant més, amb iniciatives com aquestes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve + cuatro =