La Font de la Figuera inicia hui el II Festival de música de cambra «En Clau de Sol»

Amb l’objectiu de seguir animant les nits d’estiu, l’Ajuntament de la Font de la Figuera segueix amb el seu cicle d’activitats emmarcades en les «Nits a la Fresca». Aquesta setmana estaran plenes de música de cambra, ja que aquesta nit s’inicia el Festival Internacional «En Clau de Sol».

El cicle de concerts es divideix en quatre actuacions, totes elles a les 22.30 hores en diferents espais. Hui dimarts, a l’església, amb «Les Quatre Estacions», en la qual tindran cabuda, a més de l’orquestra barroca del Conservatori Professional de València, el violinista amb origen fontí que ja va sorprendre pel seu talent, Fernando Pascual, en la passada edició .

Demà dimecres, es celebrarà com a principal novetat del Festival, el concert itinerant per les diferents fonts, «De font a font», que partirà del Teatre Joan de Joanes. Dijous, el so del violí, violoncel i piano seran els protagonistes en l’actuació «1, 2, 3», al Museu Històric-Etnològic «La Costera». I, finalment, un recital líric a la Font de Baix donarà per finalitzada aquesta segona edició del Festiva, divendres.

Des de l’àrea de cultura, la regidora Verònica Reyes, anima a veïns i visitants a gaudir d’aquest festival musical, aprofitant el bon temps.

No hay comentarios

Dejar respuesta