L’ajuntament de la Font de la Figuera, amb l’objectiu de fomentar la consciència de pertinença a una societat plural i, per tant, a la seua ciutadania, ha donat la benvinguda a les i els xiquets nascuts el 2016. Un acte que es realitza per quart any consecutiu en base a donar protagonisme a una nova generació de menuts que formaran part del futur de la població. En aquesta ocasió, 19 xiquetes i xiquets van ser rebuts per l’alcalde, tots els regidors que formen l’equip de govern i el jutge de pau, a la sala de plens.

benvinguda-2-per-alberto-fito-fotografiartTal com ha manifestat la regidora de joventut, Vero Reyes, «des del consistori, volem donar la importància que es mereix a les xiquetes i xiquets nascuts l’any que acabem d’acomiadar i donar-los la benvinguda a la nostra societat».

A les mares i pares se’ls va obsequiar amb diversos detalls d’ús quotidià per als seus nadons, entre ells, un diploma, un xupó i una manta com simbolisme de la protecció que ha de donar el consistori a totes les seues veïnes i veïns.

En aquesta línia, l’ajuntament pretén oferir a la ciutadania l’oportunitat de mostrar la seua pertinença a la societat civil a través de les cerimònies civils, la d’acollida o benvinguda ciutadana, la del matrimoni i la cerimònia de comiat civil per acomiadar els veïns i veïnes que falten, a més de la de ciutadania de ple dret, en aconseguir la majoria d’edat.

Tal com afirma l’alcalde, Vicent Muñoz, en nom de l’Equip de Govern, «els ajuntaments hem de facilitar en aquests aspectes que cadascú puga exercir els seus drets en aquests quatre moments tan importants en la vida de les persones, i amb aquesta finalitat, continuarem treballant perquè, des del punt de vista civil, es facilite l’organització d’aquestes celebracions. Donem així l’oportunitat a les persones perquè puguen fer un esdeveniment social, públic o privat d’aquests quatre moments».

benvinguda-1-per-alberto-fito-fotografiart

No hay comentarios

Dejar respuesta